Food | Ciabatta met avocado & Hollandse garnalen


Nu ik sinds een aantal maanden op mijzelf woon, moet ik ook dagelijks een maaltijd op tafel krijgen. Gelukkig vind ik het helemaal niet erg om te koken, maar soms weet ik gewoon écht niet wat ik klaar moet maken. AH recepten zijn meestal wel mijn rots in de branding als ik even inspiratieloos ben. Vandaag deel ik met jullie het recept van de Ciabatta met avocado en Hollandse garnalen… Yum!

DSC_0226

Ingrediënten 

De ingrediënten, ook niet geheel onbelangrijk. Ik heb het recept afgestemd op twee ciabatta broodjes (1 á 2 pers).

 • 100 gram Hollandse garnalen
 • 2 ciabatta broodjes
 • 1 limoen
 • 1/2 avocado
 • 1/2 zakje verse koriander (7,5 gram)
 • 1 rode peper
 • 1 eetlepel olie
 • peper + zout

DSC_0243

Klaarmaken

Halveer de limoen en pers deze uit in een schaaltje. Haal bij de rode peper de top eraf en verwijder de pitjes binnenin. Snijd de peper en de koriander zo fijn mogelijk. Doe vervolgens de eetlepel olie in het schaaltje en roer de 100 gram Hollandse garnalen door het mengsel heen.

Daarna moet de avocado gehalveerd worden – vergeet de pit niet! Haal de schil er vanaf en snijd daarna dunne plakjes van de avocado. Nu kan het broodje belegd worden. Snijd de ciabatta open, leg de plakjes avocado er op en maak deze op smaak met peper en zout. Schep als laatste het mengsel van de Hollandse garnalen bovenop de avocado. Eetsmakelijk!

DSC_0239

DSC_0245


Anne

Follow my blog with Bloglovin

You may also like

1 reactie

 • geejee
  24/08/2015 at 6:55 pm

  Kwanta Costa?

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram