OOTD | Little black skirt


Ik ben echt gek op leren kledingstukken. Een leren jasje, leren broek, leren peplum top en deze leren rok die ik uit Cathelijne haar garderobe heb gejat. Deze outfit heb ik erg simpel en casual gehouden,. De leren rok geeft de outfit net wat meer sparkle. Ik vind dat een (nep)leren item echt onmisbaar is in een kledingkast.

DSC_0299

Heel veel mensen denken dat ik mijn haar verf, dit is niet zo. Ik heb gewoon ontzettend veel kleurverschil in mijn haar. Ook op deze foto lijkt mijn haar goud blond, terwijl het op een andere foto weer bijna donkerbruin lijkt. Volgens mij heeft het zonnetje ook wel veel te maken met het feit dat mijn haar wat lichter is dezer dagen :).

DSC_0328 kopie

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Off shoulder top van de Primark. Sexy & Elegant voor maar 4 (!) euro.

DSC_0335

DSC_0310 kopie

Het zonnetje scheen weer ontzettend hard vandaag. Ik heb niks te klagen in het “regenachtige” Nederland.


 

Anne

 

 

{Details}

Off shoulder top | P R I M A R K

Leather skirt | H&M

Sneakers | Nike

Sunglasses | Vintage

Necklace | Market in Antwerp

Watch | Bijoux Brigitte

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram