Beauty | Frozen brownie


Door de zon is mijn haarkleur ontzettend gaan vervagen en zat er geen pit meer in. Ik had nog nooit mijn haar zelf geverfd, maar nog een retourtje kapper zou mijn haar niet overleven! Een vriendin van mijn moeder raadde ‘L’oreal crème gloss’ aan. De volgende dag zat ik meteen op de fiets naar de Kruidvat om de verf te kopen.

 

IMG_4781

Ik kocht de kleur Frozen Brownie, nummer 515. Het is een verzorgende kleuring zonder ammoniak (yay!). In het pakketje zit:

1 tube kleurcrème
1 ontwikkelcrème
1 flacon voedende glansverzorging (met royal jelly)
En niet te vergeten een paar handschoenen.

IMG_4779

IMG_4783

IMG_4778

De producten zijn genummerd en de beschrijving is heel makkelijk! De tube kleurcrème knijp je leeg in de opbrengflacon met ontwikkelcrème, daarna draai je de dop dicht en moet je het mengsel goed shaken (draai de dop écht goed dicht…). Vervolgens breng je de verf geleidelijk aan, je kan scheidingen maken met de punt van de opbrengflacon en het zo inbrengen, bij mij was dat niet zo’n succes en begon gewoon enthousiast heel mijn lokken in een keer te kleuren : ).

In eerste instantie dacht ik dat ik veel te weinig verf had, maar toen ik klaar was had ik zelfs nog over. Dus ook voor meiden die wat langer haar hebben moet het lukken.

IMG_4766

Uiteindelijk zag ik er zo uit, met mijn halve voorhoofd mee geverfd.. Ik dacht dat ik dat er moeilijk af zou krijgen, maar bij het uitspoelen ging ook dit er makkelijk af. Ideaal! 20 minuutjes laten intrekken, uitspoelen en wassen met de voedende glansverzorging, met koninginnengelei, ik had er echt nog nooit van gehoord, maar wauw! Topproduct, mijn haar glansde ontzettend mooi en had geen klap gehad van de verf beurt. De kleur blijft 28 wasbeurten lang mooi. De kleur was ook heel geleidelijk ingetrokken, mijn vage bruine haarkleur werd goed gedekt door het kastanje bruin.

voor

IMG_4790

na

IMG_4791

Misschien zie je het resultaat niet heel goed op de foto, maar ik ben er erg blij mee en ga de crème gloss zeker nog een keer mijn haar laten verblijden!

Liefs.

                                                                                                                                                                  Waar en hoeveel?
                                                                                                                                                                  Kruidvat
                                                                                                                                                                  €10.99,- 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram