Hotspots | Bar Bistro Hartig @RotterdamHotspots | Bar Bistro Hartig @RotterdamHotspots | Bar Bistro Hartig @RotterdamHotspots | Bar Bistro Hartig @Rotterdam

Hotspots | Bar Bistro Hartig @Rotterdam


Bar Bistro Hartig, een knus zaakje in een zijstraat van de Witte de With: de Hartmansstraat, die in december 2013 haar deuren opende. Toen ik er voor de eerste keer binnenstapte met een goede vriend van mij, voelde ik mij er gelijk thuis. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het interieur is heel sfeervol en warm.

DSC_0576

Hartig serveert kleine Mediterrane gerechten. Je kunt de grootte van de hapjes vergelijken met tapas. De gerechten zijn helemaal zelf bedacht en met liefde bereid in de keuken. Ik vind het vooral leuk om daar met een groep te eten, je kunt dan met z’n allen de gehele kaart bestellen en er gezamenlijk van eten. Zo zit je uren te “borrelen” onder het genot van een overheerlijk drankje.

DSC_0547

DSC_0542

DSC_0554

Wat deze zaak ook zo uniek maakt, is de kunst op de muren. Dit is speciaal geschilderd voor het restaurant. Bij de laatste foto vind ik de LP’s ontzettend gaaf die op de muur zijn geplakt.

DSC_0577

DSC_0580

 

Aan de koffie wordt ook erg veel aandacht besteed. Zo kun je af en toe een hartje of een takje in je cappuccino verwachten. I’m in love with coffee art! Daarnaast zijn hun koffiebonen van Santas erg vol van smaak. Voor de theeliefhebbers: verse thee.

DSC_0551

DSC_0525

DSC_0556

Ja, Bar Bisto Hartig is leuk en persoonlijk. Neem er vooral eens een kijkje als je in Rotterdam bent of als je door de straten van het centrum struint. Oh en iedere vrijdag is er vanaf 17:00 een oesteractie: oesters voor 1 euro 50 per stuk. Nom nom nom!


Anne

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram