Food | Yoghurt met superfoods


De laatste tijd probeer ik erg op mijn eten te letten. Niet dat ik op dieet ben of zo, nee, helemaal niet. Ik ben mijzelf er gewoon steeds meer bewust van wát ik nou eigenlijk eet. Zo wil ik producten kopen met zo min mogelijk toegevoegde onzin, geen E-nummers en ga zo maar door. Ik ben natuurlijk maar een arme student, dus helemaal overgaan op bio producten is een beetje te gek.

Sinds kort ben ik helemaal fan van superfoods – mede dankzij Bagels & Beans die ontzettend lekkere Energie-drankjes hebben met superfoods. Superfoods zijn voedingsmiddelen waarvan wordt gezegd dat ze een hoog gehalte aan voedingsstoffen of bioactieve stoffen bevatten, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Hier zijn de meningen over verdeeld. De een vindt het onzin en de ander gelooft er heilig in, maar dat weerhoud mij er niet van het te eten want naast hetgeen dat het gezond voor je is, is het ook nog érg lekker.

Schermafbeelding 2015-08-22 om 16.20.27

Ik eet iedere ochtend een bakje magere yoghurt met gedroogde cranberries, goji bessen en chiazaad. Een grote eter ben ik ‘s ochtends niet, dus dit is perfect voor mij.

DSC_0587

Superfoods zijn best prijzig, alleen bij de action hebben zij ze er nu ook! Voor 2-3 euro heb je al een pot superfoods in je huis. Hier ben ik de action erg dankbaar voor.

DSC_0591

Natuurlijk eet ik ook nog weleens een hamburgertje bij de Mac Donalds na het stappen of eet ik een hele zak blauwe M&M’s leeg tijdens een bioscoopavondje met vrienden, maar verder probeer ik heel bewust te eten en te leven. Ik ben erg benieuwd hoe jij hier tegenover staat en laat het mij zeker weten als je deze yoghurt hebt uitgeprobeerd ;).


 

Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram