OOTD | skater skirt


DSC_0263

 

Ik ben dol op rokjes, jurkjes noem maar op! Chique, classy, of allebei. I love it! Hier draag ik een skater skirt, ik was er al heel lang naar op zoek in echt leer. Helaas nergens kunnen scoren naar mijn zin. Dit rokje is dus ook van nep leer (coated). Maar des al niet te min ben ik er gek op, je kan het met alles combineren.Een blousje, top met lange mouwen, off-the-shoulder-top of een simpele singlet. Het handige van de skater skirt is dat je er allerlei schoenen onder kan dragen, van Adidasjes naar Chelsea Boots.

DSC_0271

Ik ga het huis niet uit zonder mijn horloge en ringen. Kleine details die je outfit toch meer touch geven (:

DSC_0294

 

Een leuk kleurtje op mijn nagels vind ik ook belangrijk, fleurt de boel altijd een beetje op! Helaas laat het zonnetje zich steeds minder van zijn goede kant zien.. Maar dit rokje is ook top met een panty eronder voor in de herfst.

Van mij mag het altijd rokjesdag zijn!

Liefs.


where did I shop?

Top | Market in Tenerife
Skirt | River Island
Shoes | Adidas
Necklace | YC
Rings&sunglasses| Vintage
Watch | Michael Kors

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram