My life through a lens | Cathelijne #1


De week dat ik mijn Propedeuse haalde en heb genoten van de laatste daagjes vakantie!

 

Maandag|

IMG_4817

Wat een mega spannende maandag was dit zeg.. Ik had mijn tentamen financieel management en het was er op of er onder. Nadat ik het tentamen had verknald (dacht ik), troostte ik mezelf maar met een lekkere ijskoffie.

Dinsdag|

IMG_4932

Ik kwam ‘s morgens op school aan en kreeg te horen dat ik mijn tentamen had gehaald. Nu moest ik alleen nog de taaltoets knallen, en BAM! Zo blij als een kind, ik had mijn P binnen. Terug in de trein naar huis ging ik vol goede moed verder aan mijn planning.

 

IMG_4851

‘s Avonds vierde ik het gezellig met mijn ouders en broertje bij De Moor, een gezellig tentje in Bergen op Zoom, waar ik deze heerlijke gin tonic dronk met komkommer, yummm…

 

IMG_4854

Na het eten nam ik een lekkere grote kop thee met wat kleine hapjes.

Woensdag|

IMG_4879

Ik was met een vriendinnetje naar Rotterdam gegaan om daar een hapje te eten bij brasserie Barclay, waar we lekker mosseltjes hadden besteld. Genieten!

IMG_4880

Later op de avond begon het zo onwijs hard te stormen, je zag bijna niks meer door de regen en het begon ook nog eens hard te onweren. Geen probleem, wij hadden onze martini’s en dit mooie uitzicht, een knal roze lucht!

Vrijdag|

IMG_4916

Vanaf donderdag moest ik weer elke dag werken en steeds vroeg beginnen. Dus keek ik vrijdag avond een filmpje, Cinderella. Ja, een prinsessenfilm en I loved it.

Zaterdag|

IMG_4933

Om 7.00 uur zat ik aan mijn crackertjes met kaas en tomaat. Goed ontbijtje om een werkdag mee te beginnen!

 

Dit was mijn laatste week voor dat school weer begint, we hebben er weer zin in! (ha-ha).

Liefs.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram