Food | Yoghurt Fruit Smoothie


Ja. Daar ben ik weer met een gezond én lekker receptje. Afgelopen week was het heerlijk weer en een smoothie zou hierbij mijn dag compleet maken. Dus ik besloot eens de keuken in te duiken.

Binnen 5 minuten heb je de smoothie al in elkaar geflanst, echter zijn er wel een paar dingen nodig:

  • aardbeien
  • bevroren frambozen
  • bevroren blauwe bessen
  • 2 perssinaasappels
  • yoghurt
  • blender

DSC_0653

DSC_0657

Nu is het eigenlijk een kwestie van alles in de blender gooien. Heel makkelijk. Dus doe het bevroren fruit in de blender en knijp de jus van de sinaasappels eroverheen. Blend it! Doe niks met de aardbeien, want die zijn voor de garnering achteraf.

DSC_0672

DSC_0680

Vervolgens doe je de yoghurt in een leuk glas/beker. Ik heb het in mijn nieuwe smoothie-to-go-beker gedaan van de Xenos, waar ik érrug blij mee ben. Schenk het glas niet tot de rand vol met yoghurt, want het gepureerde fruit moet er nog overheen!

DSC_0689

DSC_0690

Ik heb er daarna voor gekozen om met een satéprikker lichtjes door het mengsel te roeren, zodat er een soort “swirl” effect komt door de smoothie. Als je het niet leuk vind, moet je dit natuurlijk lekker niet doen.

DSC_0694

Met als kers op de taart, in dit geval de aardbeien op de smoothie, maak je de smoothie helemaal af. Halveer de aardbeien en gebruik deze als garnering.

DSC_0698

DSC_0703

En er nu heerlijk van genieten! De smoothie is erg fris en zeker geschikt als tussendoortje. Je kunt er ook voor kiezen om ander bevroren fruit te blenden als je niet zo van frambozen of blauwe bessen houd. Zorg er wel voor dat het fruit dat je gaat blenden echt bevroren is, want dat maakt de smoothie een stuk lekkerder!

DSC_0713

Heb je leuke ideeën of suggesties voor gerechten? Laat mij dit dan zeker even weten en wie weet verschijnt er dan een recept over op Brunnettes.


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram