Food | Chocoballetjes


Als echt chocolademonster kon ik dit receptje niet voorbij laten gaan..

Na het avond eten moet ik mezelf inhouden om niet iets lekkers te pakken.. Maar deze chocoballen mag je snacken wanneer je wilt, omdat ze lekker gezond zijn, lucky us girls! Ik heb het recept van Rens Kroes en deel het graag met jullie.

Wat heb je nodig?

200 gram dadels
170 gram verschillende noten
60 ml kokosolie
2 eetlepels rauwe cacao
1 eetlepel chiazaden
kokosrasp

De dadels laat je alvast 15 minuutjes weken in het water. Alle overige ingrediënten doe je in de blender.
DSC_0416

 

Ik dacht dat het wel met de staaf mixer zou gaan, not. Het moest toch echt in de blender, ik zou het wel doen met een goede blender aangezien mijn blendertje het al zwaar had om de noten te crunchen. Daarna doe je dadels er nog bij en blendt je het geheel nog een keer.

DSC_0424

 

Nadat alles gemixt en gecruncht is ziet het er al heerlijk uit.. Het geheel doe je weer in een kom en laat je 10 minuutjes staan. Daarna draai je er bolletjes van, en rolt ze door de kokosrasp. In de koelkast moet je ze nog een uurtje laten staan en voilà!

DSC_0428

DSC_0438

 

Zo ziet het eindresultaat er uit. Genieten maar!

Liefs.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram