My life through a lens | Anne #2


Vorige week begon ook voor mij mijn studie weer, ik ging naar de opening van Lush, ik bezocht de Urban Outfitters in Rotterdam en ik had lekker een chill avondje met een vriendin van mij. Kijk je mee?

MAANDAG | 

IMG_1818

Ik moest van 09:00-13:00 naar school, dus ik begon mijn dag goed met twee crackers + selderiesalade. Yum!

IMG_1783

Hoorcollege van 3 uur was zwaar. Een erg charmante foto van mij gemaakt door Guylaine. Het was een soort introductie van het nieuwe schooljaar, waarbij we de opdracht kregen twee reclamevideo’s voor Tel Sell te maken aan de hand van het type karakter dat de doelgroep heeft.

IMG_1823

Maandagavond kwam Guylaine naar mijn huis toe. We hadden een echt relaxt avondje. Maskertjes op, lekkernijen en onze favoriete serie of the moment: NASHVILLE!

IMG_1824

Het was een cheatday. Warme chocolademelk en een donut maakten deze avond compleet.

DINSDAG|

IMG_1828

Dinsdag was ik vrij, dus ik begon mijn dag met een gezonde smoothie. Guylaine en ik gingen om 11:00 sporten. Ik deed Pilates en Guylaine fitness. Helemaal kapot waren wij.

IMG_1831

Uiteindelijk bleek ik dus helemaal niet vrij te zijn. Om 16:00 kwam ik erachter dat ik om 17:00 fotografie had. Ik ben als een speer naar school geracet.

IMG_1835

Ik was ‘s avonds pas om 19:30 thuis en kreeg daarna een belangrijk telefoontje van 20 minuten, waardoor ik pas om 20:30 at. Ik maakte een simpel prutje van rijst met tonijn, omdat ik zo’n ontzettende honger had.

IMG_1837

‘s Avonds deed ik lekker rustig aan #selfie.

WOENSDAG | 

IMG_1839

Woensdagochtend maakte ik een lekker ontbijtje voor mijzelf en ging ik naar mijn favoriete koffietentje Lebkov in Rotterdam. Hier maakte ik een paar foto’s voor een nieuwe hotspot die je dinsdag 15 september te zien krijgt.

IMG_1843

Nadat ik bij Lebkov was geweest, zou ik naar Guylaine toegaan. Ik wachtte een kwartier voor haar deur, omdat ze aan het koken was en mij niet hoorde. Bummer! Gelukkig kreeg ik daarna wel een eitje en een bakje tomatensoep als troost.

DONDERDAG | 

IMG_1864

Donderdag presenteerde ik met mijn team de twee Tel Sell video’s op school en beantwoordden wij een aantal toetsvragen. En ja hoor, een 9,7. Eerste studiepunten van het jaar alweer binnen! Om 11:00 was ik alweer klaar en ging ik naar huis om op te ruimen. Rond een uurtje of 15:00 schoot Guylaine mij te hulp en kookte zij een erg lekkere Pasta Pesto voor mij.

IMG_1874

Donderdagavond aten wij de lekkerste macarons en rosé uit St. Tropez. Heerlijk! Daarna gingen wij even naar de stad voor nog meer drankjes en dansjes.

VRIJDAG | 

IMG_1889

Vrijdag at ik dit hele saaie ontbijt, maar daarna ging ik wel naar de opening van Lush waar dinsdag een artikel over online komt. Ook bezocht ik de allereerste Urban Outfitters in Rotterdam waar ik donderdag wat over schrijf. So stay tuned! 

FullSizeRender

Verder deed ik rustig aan en at ik sushi terwijl ik keek naar mijn nieuwe verslaving: Nashville.

ZATERDAG & ZONDAG | 

IMG_1895

Zaterdag dronk ik een kopje koffie bij Lebkov en werkte ik van 19:00 tot 02:00 ‘s nachts. Ook zondag moest ik werken van 18:00 tot sluit.

Vandaag is weer een nieuwe week begonnen waarin ik weer veel leuke dingen ga doen. Zo ga ik naar Smeerboel Festival op zaterdag en zondag viert mijn oma haar verjaardag. Ben je ook benieuwd naar hoe mijn week volgende week gaat zijn? Kijk dan naar mijn derde photo diary op maandag 14 september! Hoe was jouw week?


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram