Shopping | Ourban Outfitters @Rotterdam


Ik ben blij, heel blij. Eindelijk een Urban Outfitters in Rotterdam. Midden in het centrum op de Lijnbaan. Ik ben nu al niet meer uit de winkel weg te slaan, terwijl ik er nog maar een keer ben geweest.

DSC_1195

DSC_1206

Zoals jullie waarschijnlijk al weten kick ik op een mooi interieur. Ook de Urban Outfitters heeft het deze keer weer heel erg goed gedaan. De winkel is wel erg klein vergeleken met de andere filialen, maar toch hebben ze er alles uit weten te halen. Nu heb ik ook gelezen dat het een pop-up store voor een jaar zal zijn, dus dan begrijp ik de grootte van de winkel wel. Alleen hoop ik toch echt dat de UO permanent op de Lijnbaan gevestigd blijft.

DSC_1218

DSC_1205

Ook zijn er weer – zoals gewoonlijk – erg mooie, maar subtiele sieraden te vinden. Love it! Ik houd van minimalistische kettinkjes en armbanden. Ik moest mijzelf inhouden niks te kopen.

DSC_1208

DSC_1192

Hoe tof is dit? Het heeft wel iets weg van het industriële, maar helemaal plaatsen kan ik het niet. Heel apart en zeker iets wat ik graag zie.

DSC_1196

DSC_1191

Laten we het maar niet te veel hebben over de kleding hier, want daar word ik alleen maar hebberig van.

DSC_1202

Mannen opgelet: ook voor jullie is er klein plekje met mooie dingen gereserveerd in de winkel.

DSC_1193

DSC_1197

Een leren rugzak (bovenste foto) en een hoed moet ik nog hebben deze herfst. Misschien slaag ik dit seizoen wel bij de Urban Outfitters.

DSC_1199

EOS lipbalm, die hebben ze hier ook. Ik heb de lichtroze variant aangeschaft: Kokos-Vanille. Ik ben erg benieuwd. Review?

DSC_1214

You should definitely check this store out!

DSC_1224

DSC_1225

Het rokje met de knopen op de voorkant. Ja. Dit is weer een dikke trend. Heel stoer vind ik deze zwarte variant. Bij Hollister heb ik een suède gezien die dan weer de wat chiquere touch heeft. Like it!

DSC_1222

Ja. Weer een mooi plekje in Rotterdam. Rotterdam is echt in opmars, je leest het overal. En mocht ik er nou net wonen! Ik prijs mijzelf gelukkig en ik geniet er met volle teugen van dat ik allemaal nieuwe dingen kan ontdekken. Als je op de Lijnbaan loopt, neem dan zeker even een kijkje in deze winkel. Misschien is hij er over een jaar al wel niet meer ;-).


Anne

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram