OOTD | Dusty coat


Ik had hem al meerdere keren gespot, de dusty coat.. Een wat langer jasje die wat weg heeft van een trench coat maar dan zonder de sluiting. Ik was er hard naar op zoek maar kon het nergens vinden of mijn maat was uitverkocht. Maar toen ik deze week de Bershka in liep zag ik hem meteen hangen en was even het gelukkigste meisje van de wereld (believe me, ik had echt alles afgezocht..).

DSC_0462

DSC_0443

De achterkant vind ik ook zo leuk met een extra flapje en een knoopje erop, wat het toch ietsje meer een classy touch geeft.

DSC_0472

Onder mijn jasje had ik een leger groen jurkje aan die mooi strak valt, wat ik fijner vind dan dat het los valt.

DSC_0424

Zo happy met m’n armbandjes in vrolijke kleurtjes.

DSC_0413

En natuurlijk mijn favoriete gympies eronder.

Nu nog hopen dat het zonnetje blijft schijnen zodat ik nog even van mijn outfitje kan genieten!

Liefs.

 

Where did I shop?
Dress | Bershka
Dusty coat | Bershka
Bracelets | Hippe Zaken
Watch | Michael Kors
Shoes | Adidas

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram