My Life Through A Lens | Anne #3


De weken vliegen voorbij. Ik kom tijd tekort. Nu zit ik alweer op mijn zondagavond een MLTAL #3 te typen, terwijl het lijkt alsof ik met #2 bezig ben. Afgelopen week ben ik naar school geweest, kwam de vader van blogger Yara Michels, Wil Michels, een college geven over zijn boek, bezocht ik leuke hotspots, at ik een bagel en deed ik een dansje op het Smeerboel Festival in Utrecht.

MAANDAG | 

IMG_1926

Maandag was ik een dagje vrij en ging ik rond een uurtje of half 7 langs mijn lieve Oma. We deden samen een paar wijntjes en aten een heerlijke zelfgemaakte pasta. ‘s Avonds maakte zij speciaal voor mij een delicious cappuccino!

IMG_1928

Ik ben zo blij met al het openbaar vervoer in Rotterdam. Alleen soms moet ik echt te lang wachten voordat mijn tram komt ‘s Avonds.

IMG_1931

Toen ik thuis kwam van mijn Oma, keek ik nog even mijn favoriete serie Nashville voor het slapengaan. En ja, Michiel Huisman speelt er ook in! #mancrush

DINSDAG | 

IMG_1937

Dinsdagochtend moest ik al om 08:30 op school zijn. Tot mijn eigen verbazing was ik super actief op deze vroege morgen. I was definitely ready 2 go 2 school.

IMG_1942

Ook haalde ik een lekker bakje koffie bij de Albert Heijn. De Latte’s vind ik erg lekker en raad ik zeker aan.

IMG_1954

Mijn studiegenootje had een jas aan met “Anne” erop. Hoe cool is dat? Alleen jammer dat de foto in spiegelbeeld staat.

FullSizeRender-2

Iedere dinsdag heb ik van 17:00 – 19:00 het vak fotografie. We leerden dingen over verschillende soorten belichting, diafragma en sluitertijd. Ook moesten we onze eigen foto’s presenteren. Ik was kapot toen ik daarna thuis kwam na zo’n lange dag.

FullSizeRender

Ik verwende mijzelf daarom met deze overheerlijke Yogi Tea’s “Women’s Balance” & “Calming”.

FullSizeRender-1

‘s Avonds dronk ik na het avondeten nog een kopje koffie en sleutelde ik nog wat aan Brunnettes.nl.

IMG_1974

Ik nam nog een lekkere warme douche en dook toen mijn bed in. Goodnight!

WOENSDAG | 

FullSizeRender-4

Haha ik moest wel lachen om deze quote. Vandaag had ik maar tot 12:00 les en ging ik daarna sporten met Guylaine. Na het sporten ging ik met mijn vader langs mijn Oma en dronken we samen een drankje op het terras.

FullSizeRender-6

Na een lange tijd lakte ik weer een keer mijn nagels. Deze nagellak is van de Bourjois Kerstcollectie 2013. Ik blijf het een mooie kleur vinden.

DONDERDAG | 

FullSizeRender-5

Donderdagochtend ging ik naar de stad om een cadeautje te halen voor mijn vader zijn vriendin die jarig was. Ik had de tijd een beetje verkeerd ingeschat en was daarom al om 12:00 op school i.p.v. 13:00. Gelukkig was er een studiegenootje die samen met mij een drankje wilde doen.

FullSizeRender-3

Na school was het nog erg lekker weer en dronk ik daarom een drankje op de V11. Een Engelse boot die aan de Wijnhaven ligt in Rotterdam. Hier hebben ze Homemade Ice Tea en Ice Coffee voor maar 2,50!

IMG_2005

In de avond at ik bij mijn vader en stiefmoeder om haar verjaardag te vieren.

IMG_2007

Mijn vader is echt een keukenprins. Binnen een mum van tijd maakte hij deze overheerlijke noodles met garnalen klaar.

VRIJDAG |

FullSizeRender-7

Vrijdagochtend kwam een hele interessante gastspreker langs: Wil Michels. Hij sprak over verschillende communicatiestrategieën en liet ons meer weten over zijn boek. Na dit college dronk ik met Guylaine een kopje koffie bij Bokaal Rotterdam om even de laatste zonnestralen van de zomer mee te pakken.

FullSizeRender-9

We waren zo op dreef en wilden eigenlijk nog niet naar huis, daarom ploften we ook nog even neer op het terras van Bagels & Beans op de Hoogstraat van Rotterdam. Ik nam mijn all time favorite bagel met tonijnsalade en cheddar kaas.

FullSizeRender-8

In de avond moest ik werken van 18:00 – 03:00. Er was een groot feest op de Witte de With (het hele weekend), waardoor wij het ook lekker druk kregen in de horeca. Ik heb de benen onder mijn lijf gerend die avond. Heb je onze Facebook pagina al gezien trouwens? Like ons en je blijft altijd up-to-date.

ZATERDAG |

IMG_2028

Zaterdag ging ik naar Smeerboel Festival in Utrecht. Om 13:00 ‘s middags zaten mijn vriendinnen al lekker aan de alcohol, terwijl ik nog wakker moest worden van mijn late dienst vrijdagnacht.

FullSizeRender

FullSizeRender-11

FullSizeRender-12

FullSizeRender-13

Het festival was erg gezellig. Ik was voornamelijk te vinden bij de Tech House of Technotent. Ik ben qua muziek wel op alle markten thuis. Ook gaf ik veel mijn munten uit aan de verleidelijke food trucks op het festival. Verder waren er hot tubs, hangmatten, houten banken en nog meer hele chille plekken. Om 20:00 ging ik weer naar huis, omdat ik te moe was van het werken. Desondanks wel een mooie dag en een goede afsluiter van het weekend.

geen 18, geen alcohol

ZONDAG|

IMG_2072

Zondag ging ik naar mijn familie in Bergen op Zoom, want mijn Oma vierde haar verjaardag.  Ik vind verjaardagen van mijn Opa’s en Oma’s altijd helemaal leuk omdat je dan zo verwend wordt met lekkere hapjes en andere lekkernijen. I love it!

En toen was de week weer voorbij. Vandaag heb ik een bezichtiging bij een huis in Rotterdam met Guylaine om 15:00 en moet ik nog een paar deadlines halen voor school. Verder deze week moet ik weer naar school en werken. Wel heb ik dinsdag een housewarming van een vriend van mij en vrijdag een afscheidsfeest van een vriendin die een half jaar weggaat naar Afrika. Ik kijk hoe dan ook weer naar deze week uit!


Anne

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram