Hotspots | Lebkov & Sons @RotterdamHotspots | Lebkov & Sons @RotterdamHotspots | Lebkov & Sons @RotterdamHotspots | Lebkov & Sons @Rotterdam

Hotspots | Lebkov & Sons @Rotterdam


Lebkov & Sons a.k.a Lebkov een heerlijk koffietentje op nog geen 20 meter van Rotterdam Centraal vandaan. Of je nou van de trein komt, naar de trein toe gaat of midden in het centrum een kopje koffie wil drinken is Lebkov zeker de moeite waard.

DSC_1032

DSC_0999

Lebkov serveert niet alleen koffie, maar ook sapjes, soepen, zoete hap én geweldig lekkere & goedkope sandwiches. Alles is vers en wordt met liefde voor je klaargemaakt.

DSC_0998

DSC_1011

Bij dit leuke zaakje kun je met goed weer buiten zitten, iets meenemen, laten bezorgen of binnen plaatsnemen. Er is ook hele snelle wifi die de mogelijkheid om hier te werken een stuk makkelijker maakt!

DSC_1010

DSC_1000

DSC_1008

Hoe vaak ik hier geweest ben? Heel vaak, laten we het daar maar op houden. Ik vind het erg fijn om hier te zitten. Het personeel is ook erg vriendelijk en de koffie die er voor mij gemaakt wordt is altijd hemels. Mijn favoriet: Hazelnut Latté. Als ik het personeel lief aankijk krijg ik nog weleens een mooi hartje #lattéart.

DSC_1002

DSC_1009

Ik ben gek op deze lampen. Ik heb altijd al zoiets boven mijn eettafel gewild.

DSC_1018

DSC_1017

DSC_1016

DSC_1012

Het interieur is erg simpel, maar dat kan ik wel waarderen. De kleine eye catchers doen het hem hier. Een erg hippe tent met voor ieder wat wils.

DSC_1030

DSC_1026

En daar is Rotterdam Centraal al! Zie je wel dat het dichtbij is? Super handig vind ik dat.

DSC_1038


Anne

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram