My life through a lens | Cathelijne #3


Het zonnetje heeft ons deze week toch echt een beetje verlaten en de dagen worden kouder, maar wel knusser.. Deze week was ik weer druk met school, werk en mezelf droog proberen te houden. Maar daar tegen over ook genoeg leuke dingen gedaan!

Maandag|

B9

Zo zien eigenlijk al mijn ochtenden eruit op het centraal station in Tilburg. Dit was nog rustig.. Het is hier altijd een gekkenhuis om een bus te pakken naar Fontys. Ze hebben wel extra bussen ingezet, maar als nog sta je als sardientjes in een blik.

B13

 

Ik ontdekte Spa grapefruit, so good! (en 0 kcal, boffen!)

Dinsdag|

 

Oke, ik moest en zou naar de kapper gaan. Ik had me er al veel te lang tegen verzet. Mijn haar was zo futloos en de dode haar puntjes waren ook echt mors dood. Nou dat had ik geweten ook, er was een flink stuk van mijn haar af en moest er echt even aan wennen maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het heb gedaan, het is nu veel gezonder. : – )

DSC_0413

 

Even een foto uit mijn OOTD post, zo’n stukje is er nu af en er zijn laagjes ingeknipt. Happy new hair.

B18

 

‘S avonds lekker uiteten, nog voor mijn P. Heerlijk gegeten bij de Mexicaan!

Woensdag|

B10

Woensdag ook weer een dagje school. Op de terug weg trakteerde ik mezelf op deze healthy snack!

B24

 

Eenmaal thuis nam ik een chai tea en keek ik de vlogs van Anna Nooshin. Even lekker ontspannen!

B20

 

Ja je ziet het goed! Oreo met peanut butter flavour.. Gescoord bij de Kruidvat, delicious! Helaas limited edition ):

Donderdag|

B11

 

Donderdag ging ik uit school met een vriendin nog even Tilburg in. In de H&M kwamen we dit tegen, make-up! Maar ook echt veel en tegen een leuke prijs.

B12

 

En ook al deze leuke gezichtsmaskers in allerlei lekkere soorten! Ik heb het tea tree olie masker gekocht.

B14

‘s Avonds nam ik na het eten nog een lekker toetje in bed, I love tiramisu..

Vrijdag|

B17

 

Lekker hangen in de lounge op school.

B15

 

‘S middag nam ik een latte bij het mini café bij ons op school. Altijd een fijne break tussen de colleges door.

B16

 

Het laatste uur voor het weekend heb ik echt dubbel gelegen met meiden uit mijn klas. We kregen het over trouwjurken en begonnen op Pinterest rond te snuffelen voor de lol. Ik heb er in ieder geval hard om gelachen.

B25

 

Meestal ben ik niet zo van de Jan Smit muziek, maar toen ik deze cover hoorde van Stay with me van Sam Smith, was ik meteen verslaafd aan dit mooie liedje!

Zaterdag|

B21

 

‘S avonds heel gezellig en lekker gegeten, met veel (heel veel) wijn ;- ).

B23

 

En heel veel gelachen!

Zondag|

B22

 

Heerlijk uitgewaaid op het strand, maar dan ook letterlijk. Het regende en waaide keihard, maar zo hard gelachen. We waren maar met z’n tweetjes op het strand, de enige gekke. Een hele fijne middag dus!

See you next week!

Liefs.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram