OOTD | Let me be your sunshine


Het weer zit de laatste tijd niet echt mee. Het begint er erg op te lijken dat we de zomer 2015 gepasseerd zijn en de kou weer onder ogen moeten komen. Op de regen na, vind ik een wat kouder seizoen niet zo heel erg. Ik heb namelijk weer een goed excuus een hele nieuwe garderobe aan te schaffen voor de herfst/winter. Ook vind ik de goud bruine bladeren en kastanjes op de grond ook wel wat hebben.

DSC_08711

Met wat koudere dagen, draag ik graag een coltrui. Naast dat ik het er super leuk uit vind zien, is het ook nog nuttig voor het voorkomen van een verkoudheidje.

CollageDSC_0830

DSC_0828

Ik zit nu al ‘s avonds om 20:00 op de bank met een kop thee en hele dikke sokken aan, heerlijk vind ik dat! Echt een geluksmomentje. En als het dan nog slecht weer is buiten, kan ik het nog meer waarderen dat ik binnen zit met de verwarming op 20 graden en geurkaarsjes aan in huis.

DSC_0857

DSC_0838

Ik kijk stiekem al wel een beetje uit naar de koudere seizoenen, Sinterklaas en Kerstavond. Jij ook?


Anne

 

{Details}

Coat | Zara

Sweater | Zara

Jeans | Monki

Shoes | Clarks

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram