Oh my august


Elke maand heb ik zo mijn favoriete producten, die ik nu met jullie ga delen!

IMG_2175

Als eerst deze shampoo. Ik kocht hem in België omdat hij nog niet in de winkels lag in Nederland en ik er al wel goede dingen over had gelezen (nu ook verkrijgbaar in Nederland bij de drogist). De shampoo in 1 woord? Wauw! Na de eerste keer wassen glansde mijn haar ontzettend. Ik kreeg zelfs complimentjes van vrienden (zelfs van vreemden!) dat mijn haar er super uit zag en er een mooie gloed over mijn haren glom. Nou ik weet wel waar dat door komt hihi.

DSC_0558

Dit simpele nude palletje van Catrice is erg fijn voor een mooie oogschaduw voor overdag, omdat het in augustus natuurlijk nog lekker vakantie is en zware make-up dan niet zo’n succes is, komt dit palletje als geroepen!

IMG_2185

SI! van Giorgio Armani, definitely  mijn favoriete parfum. Die helaas helemaal op is, maaar.. ik heb de body lotion nog die je heel de dag blijft ruiken, yay!

IMG_2184

Dit geurtje van Calvin Klein is echt heerlijk. Elke zomer brengt CK een zomer geur uit die unisex is. Een lekker fris en energiek geurtje die goed blijft hangen, voor hem & haar.

IMG_2186

Dit is toch echt wel mijn all time favourite! De self-tanning lotion van Lavera. Als je je kleurtje wat langer vast wil blijven houden is dit een heel fijn smeerseltje. Maar ook gebruik ik dit product vaak in de winter voor mijn gezicht, hij vlekt nóóit en het valt dus niet op dat je een extra hulpmiddel gebruikt voor je bruine kleurtje.

IMG_2187

Ik denk dat elke dame de body mist van Victoria Secret wel kent. Ik vind het fijn om het standaard in mijn  tas te hebben. De geur Mango Temptation is ook wel echt mijn favoriet, lekker zoet maar niet te overheersend.

IMG_2188

Deze basic scrub van de Hema gebruik ik elke week, lekker even snel en makkelijk onder de douche zodat je je gezicht schoon houdt en heerlijk zacht! Zo als je ziet moet ik maar snel een nieuwe aanschaffen ; -)

Dit waren mijn favoriete producten van augustus.

September is waiting for you!

Liefs.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram