My Life Through a lens | Anne #4


Ook deze week ben ik weer vol in de weer geweest met mijn iPhone 6 om voor jullie weer een aantal momenten vast te leggen. Ik ging lekker uiteten bij de Italiaan, ik had een afscheidsfeest en ik werkte heel het weekend. Kijk je mee?

MAANDAG |

IMG_2103

Wat een weer was het maandag. Het regende de hele dag en ik was er niet bepaald blij mee. Alles zat tegen. Ik had ook een bezichtiging voor een nieuwe woning, die ik uiteindelijk niet toegewezen kreeg. Bummer! Deze mooie regenboog was dan een klein lichtpuntje op deze dag.

IMG_2104

IMG_2106

IMG_2111

‘s avonds ging ik met Guylaine uiteten en verwenden wij onszelf met een heerlijk drie gangen menu bij de Italiaan (Rotterdam Blaak).

DINSDAG |

FullSizeRender

Bij mij op school kun je je broodjes samenstellen. Ik ben hier heel blij mee, omdat wij voorheen helemaal geen fijne kantine hadden.

FullSizeRender-3

Dinsdagavond was het een cheat day. Ik kocht met Guylaine allemaal ongezond eten en zwijmelde weg bij de film The Holiday.

WOENSDAG |

IMG_2144

Woensdag was ik vrij van school en had ik een check-up bij de dokter. Ik moet deze week bloed laten prikken om eventuele vitaminetekorten te checken. Ik haat bloedprikken en ben er als de dood voor. Wie kan me geruststellen? ‘s Avonds deed ik niet zoveel en maakte ik een simpele maaltijd voor mijzelf klaar met een overheerlijke vegaburger.

DONDERDAG | 

FullSizeRender-2

Donderdag hoefde ik pas om 13:00 te beginnen op school, dus ik kon lekker uitslapen. Lief vriendinnetje Anneloes had Sushi meegenomen: made my day.

FullSizeRender-1

FullSizeRender-5

Na school ging ik even op visite bij mijn vader. Altijd fijn als je zelf een keertje niet hoeft te koken.

FullSizeRender-6

Ik probeerde Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout uit. Niet mijn favoriet, jammer van het zeezout.

VRIJDAG | 

FullSizeRender-4

Even wakker worden op school met een bakje koffie op de vroege vrijdagmorgen.

FullSizeRender-7

Na school wilde ik met de trein naar mijn moeder gaan in Brabant, maar jeetje wat was het een gedoe. Vanaf 07:00 was het al drama op Rotterdam Centraal. Uiteindelijk ben ik maar met de bus gegaan, omdat er geen enkele trein reed.

IMG_2207

Het mooie Rotterdam.

FullSizeRender-10

IMG_2218

Vrijdagavond had ik een afscheidsfeestje van een vriendin die voor een half jaar naar Zuid-Afrika gaat. Het was een ontzettend gezellige avond. Heerlijk gegeten en in de buitenlucht gezeten rond een kampvuurtje.

ZATERDAG |

FullSizeRender-9

Zaterdag brunchte ik uitgebreid met mijn lieve familie.

IMG_2224

Voordat ik weer naar Rotterdam ging, deed ik nog boodschappen met mijn moeder. Ik kreeg weer een hele boodschappentas mee naar huis. Als je op jezelf woont is dit héél erg fijn om te krijgen, haha!

FullSizeRender-8

En een paar uur later stond ik weer op de werkvloer in Rotterdam glazen te spoelen.

ZONDAG |

IMG_2229

Zaterdagnacht was ik pas om 03:00 klaar met werken en ik zag het nog 05:30 worden. Om 10:00 ging weer mijn wekker om om 12:00 weer paraat te staan op mijn werk. Ja ik was inderdaad een beetje moe en ja ik had er heel veel zin in. Kun je het zien?

FullSizeRender-11

Voordat ik begon met werken deed ik nog een bakkie koffie. Kan niet missen.

FullSizeRender-12

Tijdens het werk drink ik nooit of nauwelijks frisdrank. Ik probeer altijd water te drinken. Deze keer maakte ik mijn water op smaak met limoen, citroen en munt. Lekker veel ijs erbij en klaar!

IMG_2235

Om 17:00 was ik lekker klaar met werken (waarom heb ik altijd foto’s met een vieze spiegel?).

IMG_2237

Cheers!

Dit was weer mijn spannende week. Aankomende week heb ik geen plannen, alleen maar verplichtingen. Geen leuk vooruitzicht dus. Wel ga ik Cathelijne ein-de-lijk weer een keer zien. Lekker sparren over Brunnettes. Daar heb ik érg veel zin in. Zijn er nog leuke ideeën voor artikelen en hoe was jouw week?


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram