Beauty | EOS Coconut Milk


Ja jongens en meisjes, de herfst is weer officieel begonnen. Ik ben dol op de herfst, alleen wat ik toch erg vervelend vind is dat ik door de kou vaak last heb van een droge huid en schrale lippen. Toen ik een paar weken geleden het nieuwe filiaal van de Urban Outfitters in Rotterdam bezocht, kon ik het niet laten om Een Eos Lipbalm uit de nieuwe collectie visibly soft mee te nemen.

Deze nieuwe lijn bestaat uit twee verschillende varianten: Coconut Milk en Vanilla Mint.  Aangezien ik een groot fan ben van kokos en kokosgeuren, was het voor mij niet lastig om een keuze te maken. Ik neem vandaag Coconut Milk even onder de loep voor jullie.

DSC_1288

DSC_1292

Je kunt zien dat het design van de Visibly Soft lijn anders is, maar wat is nu precies het verschil tussen de balsems? Er is namelijk een nieuwe formule. De Visibly Soft balsems bevatten hyaluronzuur. Ons lichaam produceert hyaluronzuur om de gewrichten goed gesmeerd te houden. Hyaluronzuur wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten, omdat dit voor een gezonde huid zorgt. Daarnaast wordt er ook gezegd dat deze nieuwe formule hydratatie en zachtheid in de lippen vergroot. Ook bevat de formule vitamine C. De balsems zijn 99% natuurlijk, vaselinevrij, parabenenvrij en glutenvrij. Alle Eos balsems bevatten natuurlijke verzorgende oliën, shea boter en vitamine E. 

Ingrediënten Coconut Milk

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax/Cera Alba (Cire d’abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Isostearoyl Lactylate, Water, Sodium Hyaluronate, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate 

DSC_1311

Ik ben altijd erg enthousiast over de EOS lipbalsems geweest. Buiten het feit dat ik het design super tof en handig vind, is ook de werking erg goed.

DSC_1293

De geur van de Coconut Milk vind ik heerlijk. De kokosgeur overheerst niet, maar is juist heel subtiel. Ik kon het niet laten om met mijn tong over mijn lip te glijden, helaas proefde dit niet naar kokos… Haha!

DSC_1304

De balsem voelt inderdaad ontzettend zacht op je lippen. Ik vind het heel fijn dat mijn lippen niet ontzettend glimmen, daar heb ik namelijk echt een hekel aan. Deze balsem is natuurlijk en laten mijn lippen er natuurlijk uitzien.

DSC_1306

Ik ben echt heel erg blij met dit product. Mijn lippen voelen per direct zachter aan en in vergelijking met de “normale” lijn van EOS, merk ik echt een groot verschil.

DSC_1315

Ik hoef mij in ieder geval geen zorgen meer te maken over droge lippen met scheuren tot bloedens toe. Ben jij bekend met deze nieuwe lijn van Eos?


Anne

 

{Waar te koop}

Urban Outfitters

{Prijs}

9 euro

 

You may also like

1 reactie

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram