My life through a lens | Cathelijne #4


Ik vind het altijd leuk om een nieuw MLTAL artikel te schrijven, om onder het genot van een kop thee lekker mijn weekje nog is door te nemen. Join me!

Maandag|

B10

Ik had er al veel over gehoord, de chai tea latte. Ik wist echt niet wat ik me er bij voor moest stellen.. Was het nou thee of koffie? Hoe kan het een combinatie zijn? Dus probeerde ik dit van Nestle. Toen ik mijn eerste slok nam dacht ik meteen ‘sinterklaas!’ haha, het leek net of ik speculaas aan het drinken was. Ik moest even wennen, maar nu, mmm..

Dinsdag|

B13

Ik sta niet echt bekend als keukenprinses. Maar dinsdag waagde ik me aan een ovenpasta tomaat mozzarella.

B14

Tada! Het resultaat. Het was nog lekker ook en best makkelijk in elkaar te flansen. Aanrader!

B11

Als verrassing kocht ik ‘s avonds een fles cava, niet omdat we iets te vieren hadden. Maar omdat je jezelf soms wel is mag verwennen! En ik was niet de enige die dat dacht, ik kocht het laatste uit het schap ; -).

Woensdag|

B12

Toen ik ‘s middags aankwam fietsen van school stond er opeens een Aston Martin op onze oprit.  ‘Je vader heeft een nieuwe auto’ HA-HA, voor sprookjes gaan we naar de Efteling ; -) Het was de auto van een van mijn vaders bandleden.

B20

`s Avonds lag mijn hondje lekker op schoot te slapen en hield mij daardoor weer lekker warm. Win-win!

Donderdag|

B26

Ook vandaag weer een dagje school en ‘s avonds lekker mijn chill outfitje aan. We zijn begonnen aan de serie Narcos op Netflix. Het gaat over de drugsbaron Pablo Escobar, eerlijk gezegd had ik nog nooit van hem gehoord. Maar wauw, ik was best onder de indruk. Hij verdiende op zijn hoogtepunt 1 miljoen euro per dag en was per jaar 2.500 euro kwijt aan elastiekjes om zijn geld te binden. Deze serie is zeker een aanrader!

Vrijdag|

B15

Ik voelde het al aankomen en ja hoor vrijdag was ik toch echt heerlijk verkouden, dit waren ‘s nachts dan ook mijn grote vrienden, een neusspray en ui (wat blijkbaar werkt als je neus verstopt zit).

B16

Ook kreeg ik er nog een blaasontsteking bij en sloeg snel cranberrysap in. Ik weet niet of het nou wel zo’n wondermiddel is.. Ik had nog nooit een blaasontsteking gehad, maar had het al vaak gehoord dat vrouwen er last van hadden, ik dacht oprecht dat het niet zo’n erg kwaaltje was. Maar daar kom ik op terug, het is echt niet grappig.

Zaterdag|

B17

Zaterdag een dagje quality time met moeders (wonder boven wonder dacht ik van alle kwaaltjes af te zijn…) We namen een Gin Tonic en een stukje appeltaart.

B18

Daarna hadden we nog meer lekkere trek. We namen scampi’s tempura, om je vingers  bij op te eten! Goddelijk.

B19

Deze dingetjes heb ik gescoord in de stad. Ik had echt nieuwe kwasten nodig en droogshampoo.

B21

‘s Avonds bestelden we lekker pizza. Ik nam mijn favoriete pizza : Geitenkaas rucola. MMMMM…

B22

Daarna ging ik nog een drankje doen met vrienden, die ik veel te lang niet had gesproken!

Zondag|

B23

‘s Ochtends moest ik werken van 10-13. En zo goed als ik me zaterdag voelde, hoe slecht ik me voelde zondag. Ik had geen stem meer van de verkoudheid en had echt last van mijn blaasontsteking. Dus bleef ik voor de rest van de dag maar binnen. En dan zijn deze filmpjes toch echt dingen die mij opvrolijken, ik kan er gewoon hard op om lachen.

B24

En nog iets wat me blij maakte hihi.

B25

Ik lag lekker vroeg in bed en keek nog het programma Heel Holland Bakt, misschien heel kneuterig maar echt heerlijk ontspannen.

See you later!

Liefs.

 

 

 

 

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram