Beauty | Skincare routine


Een keer per week geef ik mijn huid even een opknapbeurt. Lekker scrubben, een fris maskertje en een heerlijke crème voor een zacht babyhuidje. Aangezien ik gister zo’n rustige dag had, vond ik het een strak plan om mijzelf eens helemaal in de watten te leggen.

Het leek mij een leuk idee om jullie eens te laten zien hoe ik mijn huid verzorg en met welke producten ik dat doe. In deze video kun je uitgebreid zien hoe ik dat doe. In deze post zal ik de producten die ik gebruikt heb nog even kort bespreken.

DIADERMINE | REINIGENDE MELK 

DSC_0031

Ik heb een ontzettend gevoelige huid en daarom is het voor mij belangrijk dat ik goede producten koop. Diadermine gebruik ik al een tijdje, omdat dit product dermatologisch getest is. Zo ben ik er vrij zeker van dat ik een goed product gebruik. Naast het feit dat Diadermine een goed merk is, vind ik de producten ervan erg prettig. In het verleden heb ik meer producten van Diadermine gebruikt. Niks prikt, geeft mij geen branderige huid of enige vorm van uitslag.

{Waar te koop?}

Drogisterijen

(Sommige) apotheken

{Prijs}

5,49 euro

ZARQA | SOFT SHOWERSCRUB 

DSC_0033

Nadat ik mijn make-up eraf gehaald had, vond ik het nodig even een scrub op te doen. Ik wil dat mijn huid goed reinigt voordat ik een masker op doe, zodat mijn huid alle voedingstoffen in zich op kan nemen. Dit lukt natuurlijk niet als al je poriën verstopt zitten met foundation :). Oké, de scrub dus. Weer een dermatologisch getest product. Heel saai, geen lekker geurtje of kleurtje, maar wel erg nuttig voor mijn huid. Ik bracht deze scrub aan op mijn borstel en masseerde dit product van Zarqa goed in mijn huid. Vervolgens spoelde/depte ik het eraf met lauwwarm water. Gegarandeerd het babyhuidje!

{Waar te koop?}

De tuinen

Drogisterijen

{Prijs}

6,83 euro

NIVEA | ZUIVEREND MASKER

DSC_0034

En toen het maskertje. Een van de meest leuke dingen om op te doen. Ik heb thuis ook een hele voorraad maskers, een stuk of 30, zodat ik nooit te kort kom als ik een keer een momentje voor mijzelf nodig heb. Deze keer koos ik voor het zuiverende masker van Nivea. En oh, wat rook dit masker lekker! Ontzettend fris, het leek net alsof ik bij een SPA zat en overweldigd werd met een combinatie van zeezout/scrub/bodywash geuren. Yummy! Het masker trok goed in, plakte niet en was gemakkelijk van mijn gezicht te halen.

{Waar te koop?}

Drogisterijen

{Prijs}

1,98 euro – 2 stuks

ALVERDE | DAGCRÈME

DSC_0028

Met als kers op de taart nog een lekkere dagcrème van het biologische Duitse merk Alverde. Zoals de meesten van jullie wel weten koop ik graag mijn producten bij de drogisterij (DM) in Duitsland. Ten eerste zijn de producten daar spotgoedkoop en leveren zij 99,999% goede producten. Ja, ik ben een tevreden consument. Deze dagcrème heeft een hele lichte geur die je nauwelijks ruikt en ook dit product is geschikt voor een gevoelige huid. Met een klein druppeltje crème (nog kleiner dan een M&M), heb je al meer dan genoeg om je gehele gezicht mee in te smeren. Anders wordt je huid al gauw te vet. Het intrekken duurt daarom wel wat langer, maar als het eenmaal zijn werking heeft gedaan ben ik ultiem gelukkig.

{Waar te koop?}

DM drogist Duitsland

{Prijs}

3,25 euro

EOS LIPBALM | COCONUT MILK 

DSC_0029

En om mijn lippen nog even mee te pakken heb ik natuurlijk mijn nieuwe favoriete lippenbalsem van EOS gebruikt. De review kun je hier teruglezen.

{Waar te koop}

Urban Outfitters

{Prijs}

9 euro

Schermafbeelding 2015-09-23 om 16.16.02

Ik hoop dat jullie plezier hebben in het kijken van mijn video, ik had er in ieder geval heel veel plezier van toen ik hem aan het maken was. Ik ben lekker om 14:00 klaar van school vanmiddag en dan heb ik weekend tot maandag. En vrijdag zie ik Cathelijne weer! We zijn erover aan het nadenken om samen een video op te nemen. Als je leuke ideetjes hebt lezen wij die graag terug in de comments.

Oh enne… vergeet niet de video in HD kwaliteit te kijken ;)


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram