My life through a lens | Cathelijne #5


Ik heb een heerlijk relaxed weekje gehad en neem jullie weer graag mee!

 Maandag|

a

‘S middags keek ik de film 6 Years. Ik vond het niet zo’n hele goede film..

z

‘S avonds plofte we lekker op de bank met de openhaard aan. Het was echt weer fris buiten!

 

Woensdag|

b

Woensdag avond had ik afgesproken met een vriendin bij De Berk, een leuk tentje in Bergen op Zoom. Het was veel te lang geleden en hadden weer heerlijk bij gekletst een gehuild van het lachen.

c

We verwende ons zelf nog met dit lekkere dessert, mmm..

Donderdag|

d

Donderdag moest ik ook maar voor even naar school. Dus heb ik op mijn gemakje thuis verder aan school gewerkt en heb ik mijn haar weer opgefrist met dit mooie kleurtje. Ik had eerst Frozen Brownie, maar de Hot Chocolate gaf een veel mooiere kleur!

Vrijdag|

e

Vrijdag ochtend op het station had ik zoveel zin in chocomelk dat ik mezelf maar trakteerde (:

f

Vrijdag middag zag ik Anne eindelijk weer! We hebben veel gefilmd en ze bleef gezellig eten. Daarna deden we nog een drankje in de stad.

Zaterdag|

g

Na mijn werk liep ik langs de Vila en zag een leuk wollen jurkje hangen, ik kon mezelf niet tegenhouden ; -)

h

Ik had veel rode plekjes in mijn gezicht en had echt even een maskertje nodig om even goed te reinigen. Daar koop ik altijd dit maskertje voor bij De Tuinen.

i

‘S avonds deed ik nog wat drankjes op de buurt bbq bij mijn vriend. Heel gezellig en veel gelachen! En door de vuurkorf leken we net gerookte paling.. ; )

Zondag|

w

Zondag ochtend moest ik werken, maar daarna nam m’n lieve vriend me mee naar Amsterdam. Dit was het hotel, aan de nieuwe Keizersgracht. Het onderste gedeelte was onze kamer. Alsof we er echt even woonde hihi.

l

We kwamen binnen en er stonden 3 bedden..

m

Gelukkig was er nog een tweepersoonsbed (:

j

We aten pas rond half 11 omdat we heerlijk hadden geslenterd door de stad en wijntjes hadden gedaan op het Rembrandtplein.

k

Toen we ‘s nachts terug liepen naar het hotel was alles zo mooi verlicht. De Amsterdamse grachten zijn zo romantisch!

Maandag| (omdat het bij het weekend hoorde..)

n

‘s Ochtends zaten we bij een heel leuk tentje te ontbijten, heerlijk in het zonnetje.. Genieten!

o

Ik was aan het genieten van m’n cappuccino terwijl ik stiekem op de foto werd gezet, terwijl het schuim nog op m’n lip zat. Charming ; -)

p

Terwijl we aan het ontbijten waren keken we tegen het Amstel Hotel aan. We hadden er allebei al verhalen over gehoord, dat het heel mooi moet zijn. We liepen er omheen. Nu we er toch waren, konden we het niet laten even naar binnen te gaan..

r

Dit was het eerste wat je zag als je binnen liep. Op de foto ziet het er niet heel bijzonder uit, maar in het echt, wauw.. het is zo mooi daar!

q

We keken onze ogen uit..

s

In het midden staat een straat artiest, het trok onze aandacht omdat er zoveel mensen omheen stonden. Hij zette echt een show weg midden op straat. We stonden er van te genieten en het zonnetje brak ook nog eens door. Dan is het sfeertje in Amsterdam zo fijn!

v

Ook waren er straatartiesten bezig met hele grote bellenblazen die over heel De Dam vlogen. Pretty..

t

We waren ook nog naar de Bijenkorf geweest, waar ik me liet adviseren bij MAC voor een goede foundation. Ik heb daar nooit echt veel geld aan uitgegeven dus mocht ik er wel een keertje in investeren! Daarna hebben we nog lekker wijntjes gedaan op De Dam en weer heerlijk gegeten.

Fijner kon ik de week niet afsluiten..

See you!

Liefs.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram