My Life Through A Lens | Anne #5


Hi there my dear followers, Cathelijne en ik hebben deze week van dag gewisseld. Gisteren kreeg ik het niet voor elkaar om een post te schrijven voor jullie, aangezien ik het ontzettend druk heb met school. Maar vandaag is-ie er weer! Veel leesplezier :)

MAANDAG | 

IMG_2261

Ik begon mijn dag goed met een powerontbijt. Heerlijk!

FullSizeRender

IMG_2284

Maandagavond was ik mijn kipfilet al aan het ontdooien en mijn rijst al aan het koken, toen mijn vader en broer belden of ik met hun een hapje ging eten bij de Bazar in Rotterdam. Ik zette het fornuis uit en ging natuurlijk mee. Heerlijk spontaan uiteten gaan!

DINSDAG |

FullSizeRender-1

Dinsdag liet ik bloedprikken wat ik al 16 jaar niet had gedaan. Ik was doodsbang. Gelukkig ging Guylaine mee om “mijn handje vast te houden”. Binnen no time was het gebeurd en nee het deed absoluut geen pijn.

FullSizeRender-2

‘s Avonds kwam Guylaine bij mij eten. Ik kookte een erwtensoepje en bakte een paar pannenkoeken voor haar. Yummie!

FullSizeRender-4

Na het eten ploften we op de bank en keken we Holland’s Next Top Model terug. #Girlsnight

WOENSDAG |

FullSizeRender-6

‘s Ochtends drink ik altijd een kopje koffie op school.

FullSizeRender-5

Ook nam ik een Skincare Routine op. Heb je hem al gezien?

FullSizeRender-7

‘s Avonds at ik een lekkere pasta Tortellini e Spinaci met rucola. Love it.

DONDERDAG |

FullSizeRender-3

Donderdag was een saaie dag op school, dus vlocht ik Guylaine haar haar maar. Ziet het er niet geweldig uit?

IMG_2348

Ook donderdag moest ik weer bloedprikken. Mijn rekening van Zilveren Kruis zal wel bizar hoog zijn deze maand.

VRIJDAG |

FullSizeRender-11

Ik was lekker een aantal dagen bij mijn moeder in Brabant. Er wordt gelijk goed voor mij gezorgd: poffertjes!

FullSizeRender-9

Haha ik kwam deze schoenen tegen van Nelly.com.

FullSizeRender-14

FullSizeRender-10

Ook zag ik Cathelijne weer eens. We filmden samen de Bean Boozled Challenge en ook namen we nog andere dingen op.

FullSizeRender-8

Haha, wat hebben we gelachen.

FullSizeRender-12

‘s Avonds trakteerden wij onszelf nog op een kopje koffie op het terras.

IMG_2380

En ik propte mijzelf thuis weer vol met de nieuwe Tony’s Chocolonely.

ZATERDAG | 

FullSizeRender-13

Zaterdag moest ik weer de hele dag werken. Na sluitingstijd (03:00), dronk ik met mijn collega nog een drankje bij Tiki’s. Ik was pas 06:00 thuis van het stappen en moest weer om 12:00 werken zondag. Oops.

ZONDAG |

FullSizeRender-16

FullSizeRender-15

IMG_2400

Zondag was ik helemaal kapot na het werk. Ik maakte nog een aantal kiekjes, want het was erg gezellig in Rotterdam. Het was Rotterdam Proeft! Jammer genoeg had ik de power niet om nog lekker op het terras plaats te nemen.

Dit was weer mijn week. Ik heb het erg druk met school dus zoveel beleef ik niet de laatste tijd. Ik probeer hoe dan ook nog wel leuke foto’s voor jullie te maken. Hoe was jouw week?


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram