MAC it up

MAC it up


De lippensticks van MAC, wie heeft er niet eentje? Of meer..? Ik ook! Maar foundation had ik nog nooit geprobeerd. Maar ik wilde er graag een keertje in investeren. Ik kocht het altijd bij de Kruidvat, meestal van L’oreal, toch merkte ik dat de kleuren niet helemaal matchte met mijn huid. Te donker, te licht.. Ook bleef mijn foundation nauwelijks zitten, en was er na een paar uur al half af.

Toen ik aan het winkelen was in de Bijenkorf besloot ik maar eens gek te doen, en me te laten adviseren bij een van de meiden van MAC.

BBB 469

Ik koos voor de wat mattere versie, persoonlijk vind ik het niet zo mooi als je heel erg glanst van je foundation. Ze testte een paar tinten, maar A45 paste het beste bij mijn huid. Waardoor je ook niet ziet dat ik mijn gezicht schmink ; -)

Ook vroeg ik aan de mevrouw die mij hielp hoe ik er nou voor kon zorgen dat mijn foundation niet zo snel verdwijnt? Gebruik kwasten! Niet je vingers om het aan te brengen, door de warmte van je vingers ‘smelt’ de foundation en krijg je vlekken. Ik gebruikte al kwasten omdat ik het opbrengen daarmee al fijner vind.

Maar ook kreeg ik als tip een prime te kopen. Ik heb dat al een paar keer gebruikt en kreeg er giga uitslag van. Maar, de prime van MAC is voedend. Het voelt net aan als een dagcrème, lekker zacht en trek goed in je huid.

BBB 478

Ik vind het onwijs fijn dat ik geen vlekken meer heb in mijn gezicht of dat je mijn foundation goed ziet zitten. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid niet zo dicht geplamuurd wordt en het nauwelijks kan ademen. Heel fijn dus!

Loop in je vrije tijd is bij De Douglas of een andere fijne winkel binnen die je goed kunnen adviseren en laat je lekker verwennen door mooie producten!

Liefs.

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram