My Life Through A Lens | Anne #6


Jeetje, wat gaat de tijd ontzettend snel. Het is onderhand alweer oktober en ik moet nog steeds in mijn schoolritme komen. In mijn hoofd is het nog vakantie, vooral ook door het lekkere weer van vorige week. Ik heb een leuke week gehad, ondanks mijn werkdagen tot 4 uur ‘s nachts. Kijk je mee?

MAANDAG | 

FullSizeRender

Maandag is meestal de dag in de week dat ik lekker bij mijn oma op visite ga. Toen ik binnenkwam stond er al gelijk een heerlijk pompoensoepje klaar. Vroeger hield ik nooit van pompoensoep, maar nu kan ik er geen een meer weerstaan.

IMG_2410

Hugo. Het “wijntje” dat mijn oma en ik al-tijd drinken als we samenzijn.

FullSizeRender-1

‘s Avonds aten wij zuurkool met een karbonaadje en rookworst. Toen ik nog thuis woonde haatte ik het als we stamppot aten. Nu zie ik dit als een een traktatie.

IMG_2416

Kijk eens hoe hip mijn oma is!

DINSDAG | 

IMG_2427

Dinsdag hielp ik Guylaine met het opnemen van haar Engels videopitch.

FullSizeRender-3

Wij moesten om 17:00 naar school. Om 16:00 gingen wij toch nog even op het terras zitten om de laatste zonnestralen mee te pakken.

IMG_2441

Studieontwijkendgedrag.

IMG_2458

Na de taaie theorieles mochten wij naar buiten met onze camera om de theorie eens in de praktijk te gooien. Inflitsen lijkt makkelijker dan het is, maar wat was het leuk om te doen. De resultaten zie je in een post van vorige week.

FullSizeRender-2

Het was wel erg koud toen de zon weg was, kopje koffie was nodig.

IMG_2444

Omdat ik dinsdag altijd laat thuis ben van school, maak ik voor mijzelf wat makkelijks. Deze keer was een broodje hamburger aan de beurt.

WOENSDAG | 

IMG_2470

Goeiemorgen! Om 08:15 stond ik weer paraat op school.

FullSizeRender-4

Ik had maar tot 12:00 les. Om mijn middag te vullen ging ik met Guylaine eens langs “Man Met Bril”. Zij beweren de lekkerste koffie van Rotterdam te hebben: ze kwamen aardig in de buurt. Heerlijk.

IMG_2485

Door de zuurkool van mijn oma maandag werd ik op ideeën gebracht. Ook woensdag at ik weer een stamppotje.

IMG_2486

Rond 8 uur ‘s avonds had ik geen zin meer om alleen thuis te zitten dus appte ik Guylaine of ik bij haar langs kon komen for a girlsnight. Te verleidelijk om af te slaan.

IMG_2487

Rotterdam by night.

IMG_2488

Ik had M&M’s & Maltesers gehaald en Guylaine had haar kamer klaar gemaakt om te chillen. Goodnight!

DONDERDAG |

FullSizeRender-5

Donderdag startte  Guylaine en ik de dag goed met een kopje koffie bij Espresso Dates. Een super leuk tentje op het Middellandplein.

IMG_2495

Ons lieve vriendinnetje Loes had een halve liter ijs meegenomen. Een half uur voor de les begon hadden we met z’n drietjes deze hele bak leeggegeten. Ja we waren inderdaad best misselijk.

IMG_2514

Dansjes en drankjes met Guylaine: weekend! Eerst dronken we bij mij thuis wat wijntjes en toen gingen we op de Witte de With naar Blender (Daisy’s) en daarna naar BAR (Chips). Om 5 uur ‘s ochtends waren we in dromenland.

VRIJDAG |

Vanaf vrijdag heb ik geen foto’s, omdat ik heel het weekend moest werken. Na mijn werk ging ik nog even met een collegaatje wat drinken en ook toen lag ik pas weer om 04:00 in mijn bed.

ZATERDAG |

Zaterdag moest ik ook werken van 18:00-04:00.

ZONDAG |

Slapen. Eten. Slapen. Eten. Slapen. Eten. Slapen.

Tot volgende week!


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram