Beauty | Aveda hand relief night renewal serum


Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik ga het deze keer hebben over de Aveda Hand Relief™ Night Renewal Serum. En nee dit is geen gewoon serum, maar een serum die je ‘s nachts moet smeren voordat het beste resultaat behaald wordt.

We gebruiken onze handen de hele dag intensief, tijdens het werk, bij het handen schudden, zwaaien, omarmen noem maar op. En wie kent er daarnaast niet het gezegde handen weerspiegelen je ware leeftijd? Met dit in gedachten wil je toch dat je handen zacht aanvoelen en er op hun best uitzien.

DSC_0008

Om je te helpen heeft Aveda het Hand Relief™ Night Renewal Serum gecreëerd, een innovatief en 97% natuurlijk serum dat de textuur en huid van je handen herstelt tijdens je slaap. Waarom zou dit serum ‘s nachts nou het beste werken? Dit komt omdat wanneer je aan het slapen bent je huid warmer wordt, waardoor je makkelijker vocht kunt absorberen. Het Hand Relief™ Night Renewal Serum maakt gebruik va dit voordeel om je handen te hydrateren.

DSC_0005

Het serum heeft natuurlijke ingrediënten:

 Melasse & zoethout extracten: verminderen zichtbaar de verschijning van  pigmentvlekjes en egaliseren de huid na verloop van tijd.

– Hydraterende mix van plantenextracten: Deze andiroba olie, glycerine, biologische castorolie geeft de huid volume en helpt om fijne lijntjes op te vullen.

– Salicylzuur afgeleid van wintergroen: verfijnt de huid en geeft haar  een zacht en glad gevoel.

Ik meen dit serieus wat een ongelooflijk lekkere geur heeft dit serum. Een super frisse geur met een citrus aroma van gecertificeerde organische sinaasappel, lavandin en eucalyptus. Hmm…

DSC_0012

Ik vind het een ontzettend fijn serum. Hij reinigt mijn handen en ik krijg er een egale huid van. Echt een aanrader!

DSC_0010

DSC_0018


Anne

 

{Prijs}

39 euro

{Waar te koop?}

Hier

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram