Pink Ribbon

Pink Ribbon


Kindjes die hun moeder op veel te jonge leeftijd verliezen, geliefde die in de bloei van hun leven afscheid moeten nemen, vriendschappen die een onmogelijk verlies krijgen te verwerken..

Borstkanker.

Van het woord alleen al krijg ik de rillingen over mijn lichaam.. Ik haat het. Een ziekte die bijna iedereen wel van dichtbij heeft meegemaakt, waarvoor elke vrouw diep van binnen vreest.. Waarom is er nog geen pilletje voor? Een simpel pilletje wat zo veel leed zou besparen.. De onderzoeken zijn duur, ontzettend duur.

Elk jaar koop ik het armbandje van Pink Ribbon. Ik steun dit doel met heel mijn hart, omdat het te veel mensen, van te dichtbij raakt terwijl het leven zo mooi is..

IMG_5532

Vandaag liep ik over het station, op weg naar de Bruna om het nieuwe armbandje van Pink Ribbon te kopen. Een mooi klein armbandje, ik koos voor een blauw bandje maar natuurlijk heb je ze ook in het roze. Dit jaar is de armband ontworpen door Bibi van der Velden, juwelen ontwerper & beeldend kunstenaar.

Het is een oogje, wat staat voor dat mensen hun ogenen mogen openen en bewust worden van borstkanker. Bij je armbandje zit een actiecode waardoor je kan kiezen naar welk onderzoeksproject jouw geld gaat! Het armbandje kost 9,99. Waarvan 4,26 euro naar onderzoeken gaat. De armbandjes zijn op meerdere plekken te koop:  Bruna, C&A, DA, Mooi parfumerie, Service Apotheken, Shoeby en wehkamp.

IMG_5535.JPG

Doe jij met me mee en verslaan we met zijn alle op een dag ooit deze verschrikkelijke ziekte..?

Liefs,

Cath.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram