Rotterdam Central Station by night


Een tijdje terug moest ik voor mijn cursus Fotografie nachtfoto’s maken om mijn portfolio compleet te maken. Al snel wist ik waar ik mijn foto’s ging schieten: Rotterdam Centraal. Dus ging ik op een koude herfstavond met mijn statief naar de locatie. Het was serieus een drama. Het waaide keihard en ik kreeg mijn statief niet uitgestald. Vervolgens lukte het mij ook niet om mijn camera op de goede sluitertijd en diafragma te zetten. Gelukkig is, na even bezig te zijn geweest met de voorbereidingen, het allemaal goed gegaan en heb ik mooie nachtfoto’s van Centraal Station Rotterdam kunnen maken.

DSC_0455

DSC_0457

DSC_0470

DSC_0461

DSC_0517


Anne 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram