Music of the moment


Wat luister ik nou veel op Spotify? Welke nummers draai ik op dit moment helemaal grijs? Vandaag deel ik mijn “Music Of The Moment”. Mijn muzieksmaak loopt sterk uiteen. Ik houd van house, techno, jazz, klassiek, hiphop, R&B, maar voornamelijk van 70’s-90’s. Waar ik echt niet van houd is metal en hardcore. Eens in de zoveel tijd zal ik jullie een update geven over mijn Music Of The Moment. Vandaag geef ik jullie mijn top 10 van de afgelopen tijd.

Empire Of The Sun – Walking On A Dream

Fresku – Ik Wil ft. Sharma Rouse

Adele – Hello 

Diggy Dex – Sterren Tellen

Jonna Fraser – Vergeten

Donnie Darko – Mad World

Amélie Soundtrack – La Valse D’Amélie

Norah Jones – Good Morning

Labrinth – Jealous

BANKS – Someone New 


Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram