Tilt!

Tilt!


Afgelopen week zat ik met een vriendin op het terras te brainstormen voor een cadeau voor een vriendin van ons.. Het cadeau geen probleem! Maar hoe zorgen we ervoor dat het eerlijk betaald wordt?

Mijn vriendin kwam met de app Tilt. Ik had er nog nooit van gehoord maar toen ze het eenmaal ging uitleggen werd ik steeds enthousiaster.. Daarom deel ik deze app maar al te graag met jullie!

share-default

First things first.. wat is Tilt nu precies?

Een makkelijke manier om geld in te zamelen van een groep. Voor verjaardagen, barbeques, feestjes of voor een goed doel. Je kan zelfs een product verkopen.

Via de app of www.Tilt.com kan je je registreren via facebook of je e-mail. Je kan mensen uitnodigen of een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan Tilt. Je kiest zelf hoe je wil betalen, via creditcard of iDEAL.

Bijvoorbeeld voor het cadeautje van onze vriendin hebben we 40 euro nodig.

Ik maak een Tilt aan en stel het bedrag vast en nodig de mensen uit die mee kunnen betalen (met een promo-code kan je zelfs een leuke bonus ontvangen bij je Tilt). Het bedrag wordt meteen uitbetaald wanneer het bereikt is en ik kan meteen het cadeau gaan scoren!

Check deze link om de app nog duidelijker te krijgen en nodig snel al je vrienden uit!

 

 

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram