Christmas cupcakes


Vrijdagmiddag was ik vrij van school en werk, ik had zin om iets te bakken. Ik dacht meteen aan cupcakes, makkelijk & lekker! Ik had alle spulletjes gekocht en was er helemaal klaar voor. Toen ik de verpakking open deed miste ik de cupcake vormpjes.. Met koeienletters stond er op de verpakking ‘vormpjes zelf toevoegen’. Helaas..

Ik ging wat kastjes af en kwam kerstboomvormpjes tegen. Ik wist niet zeker of het zou lukken om cupcake mix in die vormpjes te krijgen, maar wonder boven wonder is het gelukt en kon ik het niet laten om het jullie te showen en wie weet een leuk idee voor kerst :)?

DSC_0169

Appeltje, eitje. Je hoeft alleen maar boter, melk en eieren toe te voegen en je hebt je beslag. Wat wil een keukenprinses nog meer.. hihi.

DSC_0170

Deze gifgroene kerstboomvormpjes.

DSC_0168

Ik had de roze topping gekocht om mijn cupcakes mooi te decoreren, nu moest ik improviseren met mijn kerstboompjes.

DSC_0148

DSC_0154

Daarna gebruikte ik een klein beetje roze topping.

DSC_0159

En zilveren decoratiebolletjes op de topping.

DSC_0164

En als extra touch, wat suiker als ‘sneeuw’. En tada, gezellig voor de feestdagen als decoratie op tafel!

Liefs Cath.

 

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram