Beauty | In bad met Lush


Lush. Mijn all-time favorite merk als het aankomt op producten voor in bad. Ik kreeg al iets eerder mijn kerstcadeautjes (woensdag) en een van die cadeau’s was een heerlijke bathbomb van Lush.

Heel toevallig wilde ik deze nog voor mijzelf kopen, wat ik uiteindelijk niet meer deed omdat ik toch geen bad heb. Uiteindelijk kon ik er toch mee in bad in de Ardennen, wat ik helemaal niet erg vond.

Luxury Lush Pud

De naam van deze bathbomb is Luxury Lush Pud en was speciaal voor Kerst in de schappen gelegd. Ik weet niet of deze variant nog te koop is aangezien  deze Kerst alweer bijna tot haar einde is gekomen. Maar mocht er nog een te koop zijn en jij wilt hem graag hebben en willen weten hoe duur hij was: 5,95.

Catch 40 winks met eilanden van slaperige schuim en geruststellend lavendel. Tonka biedt absoluut het perfecte kerst dessert voor je huid, terwijl de geruststellende geur van lavendelolie en romige benzoë zorgt voor ontspanning. Kalmerend voor zowel jong en oud.

 

DSC_0103

DSC_0104

In de grote roze bruisbal zitten nog allemaal kleine bruisballen met ieder een eigen geur. Als je hem in je warme badje gooit raken deze allemaal van elkaar los wat voor een leuk effect zorgt.

DSC_0119

DSC_0118

DSC_0117

Je bad verandert in een klap in een groot kleurenfestijn en laat een enorme diversiteit aan geuren achter, alhoewel de geur lavendel toch het meest overheerste. De geur Ylang Ylang kwam ook ontzettend sterk terug.

Ingrediënten

Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Lavender Oil (Lavandula augustifolia) ,  Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre) ,  Tonka Absolute (Dipteryx odorata) ,  Ylang Ylang Oil (Cananga odorata) ,  Fragrance ,  Cream of Tartar (Potassium bitartrate) ,  Sodium Laureth Sulfate ,  Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) ,  Lauryl Betaine ,  Titanium Dioxide ,  *Benzyl Benzoate ,  *Coumarin ,  *Linalool ,  Blue 1,  Orange 4 ,  Red 27 ,  Red 21 Lake ,  Holly Leaf (Sugar, Modified Corn Starch, Blue 1, Yellow 5, Red 40) . *Occurs naturally in essential oils

Uiteindelijk zijn alle bathbombs opgelost en blijft er een groot roze bad over met alleen maar glitters. Mijn bad voelde ontzettend zacht aan en achteraf voelde mijn huid heel zacht door de oliën en kon ik nog licht de Ylang Ylang en Lavendelgeur op mijn huid ruiken.

IMG_3630

Normaal gesproken laat een badproduct van Lush een kleur achter in je bad als het water eruit is. Gelukkig was het dit keer niet het geval en hoefde ik mij ook niet rot te schrobben voor een schoon bad en kon ik gelijk helemaal ontspannen en relaxt onder de wol.

Video

Ik heb ook nog een video voor jullie gemaakt waarin je ziet hoe de bathbomb zich “ontpopt”. Veel kijkplezier :)


Anne

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram