Travel | Aachen


Zoals ik al in mijn MLTAL zei, ben ik afgelopen dagen naar de Ardennen geweest. In het kleine Stoumont (vlakbij Liège) stond ons gezellige vakantiehuisje midden in de natuur. Het is België, maar o-ve-ral spreken ze Frans. Dinsdag wilden wij eens een andere taal horen en gingen wij naar het leuke Aachen in Duitsland – wat maar 1 uur van ons vandaan lag.

In eerste instantie wilden we naar de Kerstmarkt in Aachen, alleen daar was jammer genoeg niet veel meer van over. Er stonden maar drie kraampjes dus uiteindelijk slenterden we maar een beetje rond in deze mooie stad. Alles was versierd met kerstlichtjes en voelde ik mij intens gelukkig.

DSC_0052

Bij een mooi gebouw wilde ik toch nog een paar foto’s schieten, gewoon om een sfeerimpressie te geven. Het was al een uurtje of 16:00, dus het begon al donker te worden. De foto’s zijn daarom niet optimaal belicht.

DSC_0027

We aten heerlijke puddingbroodjes en dronken warme chocolademelk met slagroom. Ook deden we nog een paar kerstinkopen voor Kerstavond.

DSC_0032

DSC_0053

DSC_0051

Toen mijn broer foto’s van mij aan het maken was, kwam een fotograaf naar ons toe om foto’s van ons te schieten voor de Aachener Krant. De avond sloten we af met een grote Wiener Schnitzel bij het restaurant Oma Schnitzel. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad hier in Aachen, zeker voor herhaling vatbaar :)


Anne

 

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram