Interior | Polaroids


Pasgeleden was ik bij de Hema en zag ik een polaroidcamera hangen. Ik heb er altijd al een willen hebben, maar weer een paar honderd neerleggen voor een nieuwe camera kan ik mijzelf gewoon niet veroorloven op dit moment. Ik had het er in de Hema met Guylaine over, waarop een mevrouw antwoordde: “Maar je kunt gewoon foto’s afdrukken bij de Hema in polaroid formaat hoor!”. 

 

Ik had hier nog nooit van gehoord en dook toen ik thuis kwam gelijk achter mijn laptop om de Hema website te bezoeken. En inderdaad, voor 20 stuks betaalde je maar 8 euro. Ik bestelde 40 foto’s en deed inspiratie op op Pinterest om deze polaroids op een leuke manier in mijn slaapkamer op te hangen.

DSC_0145

DSC_0143

DSC_0144

Ik vond een super tof plaatje waar polaroids aan een touwtje met knijpers opgehangen werden. Dit ging ik doen. Ik kocht bij de Flying Tiger een rolletje touw voor 3 euro en haalde witte knijpertjes bij de Hema voor 2,50, van mijn opa kreeg ik 4 spijkertjes.

DSC_0136

DSC_0140

Het enige wat ik nog hoefde te doen was het touw bevestigen aan mijn muur. Ik sloeg de spijkers met een hamertje in mijn muur en knoopte de uiteinden van het touw aan de spijkers. Vervolgens hing ik met de knijpertjes mijn polaroids aan het touw.

DSC_0138

En klaar is Kees! Een super leuke decoratie voor in je kamer voor maar weinig geld.


Creabea Anne

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram