Lifestyle | Wishlist


Ja ik weet het. Mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerst zijn net achter de rug, maar alsnog heb ik dingen die op mijn verlanglijstje staan. Ik heb altijd dat ik nooit weet wat ik moet vragen voor de feestdagen, omdat je je dan “verplicht” voelt iets te bedenken of plots vergeet wat je nu precies nodig had. Bij mij borrelen dan altijd na al deze feestdagen weer dingen op die ik eigenlijk ook wel wilde hebben. 

Niet dat daar iets mis mee is, helemaal niet zelfs. Ik vind het leuk om iets te “willen” en er voor te moeten sparen.

Dior: New Looks

“This book honours Dior’s influence by celebrating the elements of style for every generation since 1947, through inspired pairings of classic and contemporary photographs. Six thematic chapters express outstanding Dior characteristics, including the silhouette, the evening gown and the eternal muse – in short, the aspects of the House that lend it unique distinction both then and now.”

dior-new-looks_V1_HD

dior-new-looks_V2_HD

dior-new-looks_V3_HD

Dior: New Looks is een fashionbook met ontzettend mooie fotografie. Ik vind het heel tof om een aantal fashionbooks te hebben. Je kunt er inspiratie uit opdoen en gewoonweg mooie beelden bekijken. Dit boek wil ik héél graag aan mijn collectie toevoegen.

Eiffel Chair

Ik woon nu ongeveer een jaar op mijzelf en ik heb nu onderhand ook een roommate erbij. Ik begon met weinig spullen in mijn huis en ik had voornamelijk heel veel dingen gekregen. Of dit mijn smaak was maakte niet uit, want mijn huis moést gevuld. Ik had geen geld om een heel interieur aan te schaffen, dus in de loop van het jaar heb ik beetje bij beetje mijn meubels vervangen. Ik heb al een tijdje deze mooie (dure) eetkamerstoelen op het oog en ik hoop ze ooit te mogen verwisselen met mijn simpele bruine stoeltjes.

Black Lace Bra

Van zwarte & kanten bh’s krijg je nooit genoeg.

Zwarte enkellaarsjes

Ik ben het meisje dat voornamelijk op sneakers en Clarks loopt, als mijn schoenen maar lekker plat zijn. Want hakken? Veel te vermoeiend! Alleen de laatste tijd heb ik toch wel wat meer cravings naar een mooi paar zwarte enkellaarsjes mét hak. Niet tuttig of ouwbollig, gewoon stoer en stylish. Dit komt omdat ik me dan net iets vrouwelijker voel en omdat het ook belangrijk is bij mijn studie om er netjes uit te zien bij pitches.

Cartier Baiser Volé Eau De Parfum

Serieus, dit luchtje is zo ontzettend lekker. Ik heb een keer een sample gehad en daarna had Cathelijne hem in haar kast staan. Ik spoot hem altijd op als ik bij haar was en nog steeds als ik de Douglas naar binnen loop kan ik het niet laten om even aan de dop te ruiken. Helaas pindakaas is dit luchtje erg prijzig en ben ik voor de komende tijd wel even voorzien van  parfums, maar deze moet ik ooit aan mijn stash toegevoegd hebben.

Monki High Waist Jeans

Eens High Waist, nooit meer Low Waist. Ik kan niet meer zonder mijn spijkerbroeken met hoge taille. Punt 1 het ziet er fashionable uit en punt 2 het is zo fijn tijdens werktijden. Als ik buk hoef ik mij geen zorgen te maken dat er een stuk ondergoed op komt duiken. De high waist jeans van de Monki zijn low budget en zitten nog eens erg comfi ook. Die van mij is alweer erg versleten, tijd voor een nieuwe dus!


Anne

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram