Happy things!

Happy things!


Toen ik laatst op de fiets zat en ‘mooi’ van Marco Borsato door mijn oortjes klonk, en de zon door de bomen probeerde te schemeren, kreeg ik een ultiem geluksgevoel. Zoveel dingen vind ik mooi en maken mij blij. Ik maakte een lijstje met dingen waar ik gelukkig van wordt..

Sterren kijken. Echt, op een of andere manier fascineert het me. Wanneer ik ergens een berichtje zie dat er een sterrenregen aankomt. Sta ik voor het raam te popelen, helaas heb ik het nog nooit gezien..Bummer.

starsbl

Strand, ik hou er van. Zon of sneeuw, allebei even mooi.

beachhh

Wijn, tijdens warme zomeravonden of kille winters.

wine

Heel cliché, maar oude mensen die nog zo verliefd zijn en dat uitstralen. Makes me über happy.

old

Muziek. Zonder zou ik absoluut niet kunnen, het maakt elk moment net ietsje specialer.

musica

Uit eten gaan. Heerlijk eten en kletsen, quality time!

46c82a83d1cc4bbfc7c88a2f76ea1e5b

Dit waren mijn kleine geluksmomentjes..

Liefs Cath.

Tags: , , , ,

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram