Be right back!

Be right back!


Yes! Je leest het goed, be right back. Waarom ik zo lang afwezig ben geweest? Ik had totaal geen motivatie meer om te bloggen, foto’s te schieten, artikels te schrijven..

Zoals jullie weten doe ik de opleiding Human Resources Management. Hierbij wordt er veel gericht op zelfreflectie en feedback, eerst kon ik dat niet echt waarderen.. ”Moet ik nu wéér spiegelen hoe ik het doe, hoe ik me erbij voel?” Maar hé, ik ben zo fijn dat er zo op gepusht wordt. Ik had een gesprekje met een docent die ons het vak coachen geeft. We moesten een coachvraag opzetten.. Dat was een lastige zeg. Waar wil ik het nu over hebben?

Toen dacht ik aan Brunnettes.. Waarom doe ik er niks meer aan? Terwijl ik er zo dol op ben en er energie uit haalde. Mijn coachvraag werd “waarom heb ik geen motivatie meer voor de dingen die ik echt leuk vind?”

Na een lang (en mega inspirerend!) gesprek bleek dat mijn opleiding en mijn werk mij op dit moment niet de energie geven waar ik naar op zoek ben. In tegendeel, het kost alleen maar energie, waardoor ik het gene wat ik echt leuk vind op een lager pitje zet, nja lager, beter gezegd uit.

Dus here we are again! Ik ga weer artikels uploaden en mijn best doen Brunnettes weer leuk te krijgen.

Pinky promise.

X Cath

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram