Make it up

Make it up


Hallo!

Ik ben niet echt een beautyblogger, want ik heb er vrij weinig verstand van. Maar toch heb ik wel wat smeersels en poeders waar ik blij van word.

Ik gebruik op dit moment eigenlijk maar 3 producten. (Less is more, right? ;) )

Een paar weken geleden ontdekte ik de foundation van Dior Forever. Ik wilde een dekkende foundation maar ook weer niet té overdreven, maar wel dat het egaal was (lekker duidelijk). Ik ging naar de Douglas voor wat advies, ik kreeg alle kleuren op m’n gezicht gesmeerd en er kwam maar geen match uit. Toch kwam nummer 22 het dichste bij mijn huidskleur. Ik kreeg een sample mee, waar ik een week mee heb gedaan , go Douglas! Want met een week kon ik echt testen of het mijn kleur was. De Douglas vind ik altijd wel fijn voor als je vragen hebt, ze nemen de tijd voor je.

Oja, en ik deed iets waar ik me nog steeds schuldig over voel.. 25 december besloot ik hem te gaan kopen. Dus het was lekker druk en knus in de Douglas, en de enige kleur die ze niet meer hadden was 22 :( Maar ik moest en zal hem ergens vandaan toveren. Dus as bad as I am, kocht ik hem bij de Ici Paris. Haha, nee ik gunde het Douglas absoluut. Maar ik had hem écht nodig…

Dior Forever €51,-

Dit is toch echt wel een top aankoop. Het is een blush, highlighter, rouge, contour in een. De highlighter zat in het midden, en is al helemaal op helaas :( Dat is wel een minpuntje, dat hadden ze net zo groot moeten maken als de rest van de blokjes. Je kan hem ook gebruiken als oogschaduw. Hij is niet mega gepigmenteerd, maar precies goed genoeg voor wat meer kleur op je gezicht.

Rituals Blush €25,- 

Ik droeg echt nooit lippenstift. Het stond me echt niet, vooral rode lippenstift was een giller. Maar ik vond het bij iedereen zo mooi, en opeens had iedereen het over de MAC lippenstift ‘Velvet Teddy’, en ja het is echt een super fijne. Mat en een subtiele nude kleur. Niet meer weg te denken uit mijn tas :)

MAC €19,50

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram