Gala ’17

Gala ’17


Het eerste feestje van het jaar is weer een feit. Een gala op een boot, fancy. Ik heb niet heeel veel foto’s gemaakt (3 haha), maar toch wilde ik ze graag delen. Mijn kapster Lata heeft mijn haar gedaan en mijn make-up heb ik zelf gedaan (geloof me, dat duurde wel even..).

De jurk is van Asos, en was ongeveer rond de 30 euro. Als je een leuke jurk nodig hebt, en niet te veel wil uitgeven, is Asos echt een tip!

Liefs Cath

Tags: , , ,

You may also like

1 reactie

  • Heidi
    29/01/2017 at 1:15 pm

    Wauw wat zie je der super mooi uit. Super mooie jurk meid.

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram