Twinkle twinkle little star

Twinkle twinkle little star


Helemaal happy met mijn nieuwe jurkje vol sterretjes van My Jewellery, rond de 40 euro. Hij is wel aan de korte kant, dus met panty is wel fijn! Het is een fijn stofje en ik ben gewoon helemaal weg van het printje.

 

Nog meer sterretjes! Eerlijk is eerlijk, je krijgt veel bekijks met deze vrolijke broek. Maar ik word er zelf nog het meest blij van. Je kan hem leuk combineren, met nog meer printjes of gewoon casual. Hij is van Guts&Gutso en kostte rond de 40 euro.

Liefs Cath

 

You may also like

1 reactie

  • Heidi
    07/05/2017 at 8:59 am

    mooie outfit meid

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“A day without laughter is a day wasted.”

— Charlie Chaplin

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram