Australian Gold

Australian Gold


Hi there!

De zon is er eindelijk weer, we hebben er geduldig op gewacht. Nu trekt natuurlijk iedereen (inclusief ik) meteen naar buiten, de zon in. Maar… Niet zonder zonnebrand. Vroeger was ik nooit zo fel op mijzelf insmeren en deed dat ik ook niet (want, ‘zonder werd ik sneller bruin’). Tot dat het echt duidelijk werd, dat het zo belangrijk is voor je gezondheid en om huidkanker te voorkomen.

Ik ging meteen op zoek naar een goede zonnebrand en een waar je lekker bruin van word. Na meerdere zoektochten op het internet kwam ik achter de lijn van Australian Gold. Het was te koop bij de Etos en ik sloeg meteen de crème en de aftersun in.

Sindsdien koop ik geen andere zonnebrand meer. Hij beschermt goed, zelfs met een lage factor verbrand ik nooit (maar dat is per persoon verschillend). En, je word er mooi bruin van door de bronzers die in de crème zitten, plus huidverzorging.

Zelf gebruik ik ook de zonnebank lijn van Australian Gold, waar ik ook geen andere meer voor wil. Je voelt meteen dat de crème vol huidverzorging zit en zal ook niet verbranden.

 

www.australiangoldshop.nl ,

Hier vindt je de producten en de crèmes zijn nu afgeprijsd! Zeker het proberen waard.

Liefs,

Cath

You may also like

LEAVE A COMMENT

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram