About Anne


DSC_0328 kopie

Bon jour, Bon soir, Bon nuit. Ik zal mijzelf eens even voorstellen. Mijn naam is Anne, het tweede brein achter deze blog. Het leek ons leuk om ons samen voor te stellen en apart, dat is toch wel wat persoonlijker.

Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en ik mag mijzelf gelukkig prijzen met een appartementje voor mijzelf in Rotterdam Noord. “Vroeger”/voorheen was ik eigenaar van de weblog Choubeau. Ik ben hier (voorlopig) mee gestopt, omdat ik mijzelf 100% in wil zetten voor Brunnettes.

anne1

Naast mijn passie voor schrijven, heb ik ook een passie voor fotografie. Ik maak mijn foto’s met een Nikon D5200 spiegelreflexcamera en bewerk deze op mijn Macbook Pro in Photoshop. Al de foto’s op Brunnettes.nl zijn door mij of Cathelijne gemaakt, tenzij anders vermeld.

Verder ben ik gek op de sauna of Yoga, als ik er maar “zen” van word. Ik ben dol op mooie, inspirerende foto’s, magische geurtjes, toffe outfits, kippenvelopwekkende muziek, apart eten en unieke locaties. Ik ben van plan zoveel mogelijk met jullie te delen op onze persoonlijke weblog.

Ik wens iedereen een inspirerend bezoek op Brunnettes.nl.


Anne

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Blogging is not rocket science, it’s about being yourself and putting what you have into it.”

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram