About us


anne en cath

Het is misschien wel zo fijn om te weten wie wij nu precies zijn en waarom wij dit doen. Je kunt wel een blog lezen van iemand, maar zonder enige achtergrondinformatie weet je niets. Het leek ons daarom erg leuk om een uitgebreide about te doen. Een over ons in het algemeen, een over Cathelijne in het bijzonder en een over Anne, het tweede brein achter Brunnettes.nl

Laten we eens beginnen bij het begin. Wij leerden elkaar op de middelbare school kennen en zijn sindsdien erg goed bevriend. Wij waren altijd degenen die blogs lazen, vlogs bekeken en hier samen heerlijk over konden praten onder het genot van een kopje koffie. Tegenwoordig studeren wij allebei in een andere stad en leiden een gescheiden leven. Op de een of andere manier wilden wij toch onze “leventjes” samenvoegen, onze passies delen. Dit bracht ons op het idee een blog te beginnen. Op deze manier kregen wij ons persoonlijk stukje op het internet.

canne

Wij vinden het erg belangrijk kwaliteit te leveren en tot de kern te komen. Voor ons is het onnodig iedere dag een artikel te plaatsen, als de kwaliteit hierop achteruit gaat. Het is voor ons belangrijk dat wij onze passies kunnen delen met mensen die het interesseert en dit in een mooi jasje.

Om Brunnettes.nl in een mooi jasje te houden, maken wij gebruik van goed apparatuur. Zo worden de foto’s door ons gemaakt met een Nikon D5200. Verder maken wij gebruik van een Macbook Pro en bewerken wij onze foto’s in Photoshop.

Wij willen jullie meenemen in ons leven. Mooie dingen laten zien, laten horen en laten lezen.


Cathelijne & Anne

Passion on a Platform.

 

Song of the week

Welcome

Hey you!

Hey you!

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze website. Wij zijn Cathelijne & Anne, twee vriendinnen die hun passies samen wilden laten komen op een platform. Wij willen graag deze passies met jullie delen op Brunnettes.nl. Enjoy!

Follow us

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onderstaande Social Media accounts!

Quotes of the month

“Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment”.

— Buddha

Instagram @BrunnettesNL

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram